fbpx
keim rappauslaastit
Keim-rappauslaastit ja tasoitteet

Rappauslaastit ja tasoitteet

Rappauslaasti on parhaimmillaan säänkestävä, pitkäikäinen, ympäristöystävällinen, hengittävä ja esteettinen. Vuosien ajan olemme luottaneet Keim-rappauslaasteihin ja tasoitteisiin, jotka täyttävät nämä kriteerit. Tuotteet ovat kosteusteknisesti avoimia, suojaavat rakennetta ja tarjoavat erinomaisen maalausalustan Keim-maaleille.

  • Uudelleenrapattaviin kohteisiin voimme tarjota kalkki- sekä kalkkisementtipohjaisia tuotekokonaisuuksia.
  • Paikkarapattaviin kohteisiin tarjonnastamme löytyvät laastit ja ratkaisut vaativimmillekin alustoille.
Keim -rappauslaastit tai tasoitteet

Valitse projektiisi sopivin rappauslaasti tai tasoite

Keim NHL -tuotteet ovat luonnollisia hydraulisia kalkkilaasteja, jotka soveltuvat erinomaisesti rakennushistoriallisesti merkittäviin rakennuksiin sekä perinteitä kunnioittaviin rakennushankkeisiin. Tuotteiden hydraulinen osa tulee luonnon epäpuhtaiden mineraalien poltosta eikä tuotteisiin ole lisätty sementtiä.

Keim Standardputz on monikäyttöinen kalkkisementtilaasti julkisivun rappaamiseen.

Keim Porosan -tuotteet ovat ulkotiloihin soveltuvia suolankeruuominaisuudella varustettuja laasteja, joiden tyypillinen käyttökohde ovat sokkelit sekä kosteuden noususta kärsivät massiivitiilirunkoiset rakennukset.

Keim Universalputz -erikoislaastit ovat tunnettuja vaativien kohteiden rappaustuotteita. Tuotteet ovat kalkkisementtipohjaisia kuituvahvistettuja laasteja, joilla voidaan korjata halkeilleita alustoja, kasettirapattuja julkisivuja, sekä tehdä vaativia ylirappauksia. Tuote saa tartunnan myös vanhaan hyvin alustassa kiinni olevaan maalipintaan.

Keim Turado -yleislaasti soveltuu julkisivujen ylilaastittamiseen ja viimeistelyyn.

Keim Stucasol on värillinen silikaattilaasti, joka tarjoaa julkisivuille pitkäikäistä ja mekaanista rasitusta kestävää pintaa.

Kysyttävää? Jos vielä mietit, mikä tuote palvelisi parhaiten sinun rakennusprojektiasi, älä epäröi ottaa yhteyttä, neuvomme mielellämme!

Käyttöyhteystuotteet