fbpx
Sisäkohteiden pintaratkaisut

Laadukkaat pintamateriaalit ja onnistunut pintaremontti ratkaisuillamme

Onko edessä pintarakenteiden saneeraus tai valittavana uuden rakennuskohteen sisätilojen pintamateriaalit? Viihtyisissä ja raikkaissa tiloissa voidaan hyvin, ja sen olemme asettaneet etusijalle tarjoamissamme sisäkohteiden pintamateriaali- ja pintaremonttiratkaisuissa. Meiltä saat sisäkohteiden pintaratkaisut, jotka ovat käyttäjille terveellisiä, viihtyisiä ja esteettisesti kauniita.

Lataa sisämaalit ja tasoitteet -esite

Keim sisämaalit

Keim-tuotteet ovat pintaremontin luottovalinta

Kun kyseessä ovat sisätilojen pintamateriaalit – uudet tilat tai pintaremontti, me luotamme Keim-tuotteisiin, joiden puolesta puhuvat monet ominaisuudet:

  • Ne on valmistettu luonnon mineraaleista ja niillä on sisäilman kosteutta sääteleviä ominaisuuksia.
  • Tuotteet reagoivat monella tapaa sisätilojen ilmastollisiin olosuhteisiin ja mahdollistavat sisäilman pysymisen miellyttävänä käyttäjälle.
  • Keim-tuotteista löytyvät myös vaihtoehdot, jotka soveltuvat kohteisiin joissa epäillään sisäilmaongelmia sekä henkilöille jotka ovat sisäilmaherkistyneitä.
  • Lisäksi Keim tuotteet tarjoavat korkealaatuista estetiikkaa, valonheijastusominaisuuksia sekä laajan valikoiman sävyjä ja viimeistelyvaihtoehtoja.


Keim yhtiön ja sen perustajan A.W. Keim’in periaatteena on ollut jo vuodesta 1878 tarjota tuleville sukupolville paremmat olosuhteet ja tulevaisuuden kuin heitä edeltävällä sukupolvella on ollut. Uskomme että terveellisillä ja kestävillä valinnoilla pystymme tekemään osamme tämän perinteen edelleen siirtämisessä.

Keim sisämaaleilla on EPD ympäristöselosteet tuotteiden hiilijalanjäljen vertailemiseksi.

Käyttöyhteystuotteet