fbpx
Insinööritoimisto Sulinin toimipiste
Insinööritoimisto Sulin Oy

Tule työskentelemään Insinööritoimisto Sulin Oy:lle

Olisitko kiinnostunut työskentelemään Insinööritoimisto Sulin Oy:llä? Mahtavaa, olemme otettuja kiinnostuksestasi. Etsimme myyntitiimiimme lisää osaavia ja alamme parhaita henkilöitä. Ota yhteyttä ja laita meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja jatketaan siitä.

Avoimet työpaikat

Insinööritoimisto Sulin Oy on rakennusalalla tunnettu, vuodesta 1937 toiminut vakavarainen perheyhtiö, joka valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia rakennusmateriaaleja. Meidät tunnetaan parhaiten laadukkaista, pitkäikäisistä ja kestävistä tuoteratkaisuista – ja asiantuntevasta, ystävällisestä palvelusta. Palvelemme niin suunnittelijoita, urakoitsijoita kuin rakentajia, tarjoten perinteitä kunnioittavia sekä rakennusalaa uudistavia ratkaisuja.

Toimintamme kasvaessa haemme

MYYNTI-INSINÖÖRIÄ betonituoteryhmän asiakasvastaavaksi (pääkaupunkiseudulle)

Työssäsi vastaat Insinööritoimisto Sulin Oy:n kaikkien korkealaatuisten ratkaisujen ja rakennusmateriaalien myynnistä suunnittelijoille, urakoitsijoille ja rakentajille. Lisäksi toimit myyjänä ja asiantuntijana betonirakentamisen tuotteiden osalta uudis- ja korjausrakentamisen asiakkaillemme. Sinulla on kokemusta betonirakentamisesta, etenkin vesitiiviiden uudiskohteiden antura- ja pohjaratkaisuista ja aiempaa näyttöä menestyksellisestä myynnistä. Työhön sisältyy myös tuotekoulutusta ja esitysten pitoa.

Henkilönä olet asiakasta kuunteleva, periksiantamaton ja tuloshakuinen. Työssäsi menestyminen edellyttää tuloshakuista, hyviä myyntitaitoja, positiivista asennetta ja itsenäistä työskentelyotetta. Koulutuksesi voi olla joko kaupallinen tai tekninen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vakavaraisessa yhtiössä huipputuotteiden parissa, kilpailukykyisen palkkauksen etuineen ja mukavat työkaverit.

Lähetä hakemuksesi meille sähköpostitse, alempaan löytyvän lomakkeen kautta tai soita 040 560 0988 ja kysy lisää.

Toimintamme kasvaessa haemme

TUOTEVASTAAVAA arkkitehti- ja suunnittelupuolelle (pääkaupunkiseudulle)

Työssäsi vastaat Insinööritoimisto Sulin Oy:n saneeraus ja uudiskohteiden sisä- ja ulkomateriaalien myynnistä arkkitehdeille, suunnittelijoille, urakoitsijoille ja rakentajille. Myyntisalkkuusi kuuluu kaikki yrityksemme korkealaatuiset rakennustarvikkeet ja toimit tuotevastaavana sisä- ja ulkomateriaalien rakentamiseen ja kunnostamiseen liittyvien Keim Farben -tuotteiden osalta. Toivomme, että sinulla on kiinnostusta ja ymmärrystä historiallisesta rakennustekniikasta, -kulttuurista ja tyylisuunnista eri aikakausilta, jotta pystyt auttamaan arkkitehtejä ja suunnittelijoita oikeiden rakennusteknisten ratkaisujen valinnassa.

Sinulla on halu auttaa asiakkaitamme ja osaat keskustella rakennusteknisistä ratkaisuista asiantuntevasti. Lisäksi sinulla on aiempaa näyttöä menestyksellisestä myynnistä. Koulutuksesi voi olla joko kaupallinen tai tekninen.

Henkilönä olet asiakasta kuunteleva, periksiantamaton ja tuloshakuinen. Työssäsi menestyminen edellyttää tuloshakuista, hyviä myyntitaitoja, positiivista asennetta ja itsenäistä työskentelyotetta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vakavaraisessa yhtiössä huipputuotteiden parissa, kilpailukykyisen palkkauksen etuineen ja mukavat työkaverit.

Lähetä hakemuksesi meille sähköpostitse, alempaan löytyvän lomakkeen kautta tai soita 040 560 0988 ja kysy lisää.

Hae töihin

Täytä työhakemus

Liitä halutessasi mukaan CV:si

Insinööritoimisto Sulin

Myyntipalvelu ja tekninen neuvonta

Kaipaatko lisätietoja?

Kun haluat tietää lisää tuotteistamme ja niiden ominaisuuksista, autamme mielellämme. Voit tilata lisätietoja haluamastasi tuotteesta joko sähköpostitse osoitteesta [email protected] tai ottamalla suoraan yhteyttä myyntihenkilöstöömme.