fbpx
Rappauspintojen maalituotteet
Keim-tuotteet

Silikaattimaali tai kalkkimaali - maali rapatulle pinnalle

Keim-tuotteissa on paljon valinnanvaraa, kun haussa on maali rapatulle pinnalle. Julkisivujen maalituotteeksi soveltuvat Keim-maalit ovat mineraalisia eivätkä muodosta kalvoa julkisivun pinnalle. Tuotteet imeytyvät ja sitoutuvat osaksi rakennetta.

Rappauspinnoille soveltuvien Keim-tuotteiden laaja valikoima tarjoaa vaihtoehtoja aina vuoden 1878 perinteisestä 2-komponenttisesta Keim Purkristalat -silikaattimaalista moderneihin neljännen sukupolven itsepuhdistuviin maaleihin, jotka puhdistavat sekä maalipintaa että ulkoilmaa ilman saasteista.  

Yhdistävänä tekijänä kaikille maaleille on kaliumvesilasipohjainen sideaine sekä luonnonkivestä hierretyt pigmentit.

Alta löydät eri vaihtoehtoja rappauspinnan maaleiksi, ja voit aina kysyä meiltä lisää.

Keim -tuotteet

Löydä projektiisi sopivin maali rapatulle pinnalle

Löydä avullamme sopivin silikaattimaali tai kalkkimaali rakennusprojektiisi. Palvelemme ilolla ja ammattitaidolla niin suunnittelijoita, urakoitsijoita kuin muita rakentajia. Tutustu tuotteisiin ja ota yhteyttä!

Aito ja alkuperäinen silikaattimaali - Keim Purkristalat

Keim Purkristalat on aito ja alkuperäinen silikaattimaali. Tuote koostuu sideaineesta, pigmenteistä ja kuituaineesta. Maali kootaan työmaalla alustan tarpeiden ja olosuhteiden mukaisesti. Maalausratkaisulla savutetaan vuosikymmeniä huoltovapaita ja kestäviä julkisivumaalauspintoja.

Tuote on kehitetty vuonna 1878 ja ollut Suomessa käytössä jo 1800–1900-luvun vaihteessa. Keim Unikristalat on tuotteen moderni 1-komponenttinen versio, jossa säilyvät puhdassilikaattimaalin ulkonäölliset ja rakennusfysikaaliset edut.

Silikaattimaali epäorgaanisille pinnoille - Keim Granital

Keim Granital on 1-komponenttinen silikaattimaali epäorgaanisille pinnoille. Tuotteelle on saatavilla erillinen pohjamaali Keim Contact-Plus, joka mahdollistaa tartunnan myös orgaanisella sideaineella maalatuille pinnoille.

Sol-silikaattimaalit Keim Soldalit ja Soldalit-ME

Keim Soldalit ja Soldalit-ME ovat sol-silikaattimaaleja. Tuotteet edustavat uusinta Keim silikaattimaalin sukupolvea. Maaleilla saavutetaan tasainen ja mineraalinen maalausjälki, ne ovat erittäin helppokäyttöisiä sekä sävykylläisiä. Maalausalustaksi tuotteille soveltuvat uudet puhtaat alustat sekä vanhat paikkakorjatut sekä maalatut alustat. Tuotteilla saadaan tartunta myös orgaaniseen maali- ja tasoitepintaan.

Keim Romanit - kalkkimaali

Keim Romanit on perinteinen keskieurooppalainen kalkkimaali, joka koostuu sammutetusta hautakalkista. Tuotteen säänkestoa on parannettu pellavaöljyllä. Tuote mahdollistaa laajan värivalikoiman kalkkimaalattaviin kohteisiin.

Käyttöyhteystuotteet