Kosteudenhallinta
Xypex-tuoteratkaisut

Rakenteen vedeneristäminen laatutuotteilla

Rakenteen vesieristykseen tarjoamme laajan valikoiman ratkaisuja, joista valitaan kohdekohtaisesti soveltuvin korjausmenetelmä.

Betonirakenteiden vesieristykseen suosittelemme ensisijaisesti Xypex-tuoteratkaisuja. Xypex-tuoteteknologialla rapautuneen betonin korjaus ja suojaus onnistuu erinomaisin ja kestävin tuloksin. Tuote tunkeutuu syvälle betoniin parantaen rakenteen vedentiiveyttä. Tuotteen rakenteeseen tunkeutuneet vaikuttaja-aineet reagoivat uudelleen aina, kun vettä pääsee tunkeutumaan betoniin. Tuotteilla voidaan rakenteen vedeneristäminen tehdä myös vedenpainetta vastaan negatiiviselta puolelta, jolloin Xypexin tiivistävä vaikutus etenee kosteutta kohti läpi rakenteen.

Harkko- ja tiilirakenteen vedeneristykseen tarjoamme laasteja ja vedeneristystuotteita, kuten Asocret M30 -laasti ja Aquafin 2K/M -vedeneristystuotteet.

Rakenteessa olevien vuotokohtien, kuten erottumien, liittymien ja läpivientien tiivistäminen voidaan tehdä tuotteella Aquella Pikatulppa.

Kun rakenteen vesieristys on kunnossa, voidaan sen jälkeen sisäpinnoille asentaa kosteutta säätelevä laastikerros. Keim-tuotevalikoimasta löytyvät diffuusioavoimet ja kosteutta säätelevät laastituotteet.

Tutustu tuotteisiin ja ratkaisuihin, ja jos haluat kysyä lisää meiltä, ota yhteyttä! 

Käyttöyhteystuotteet

Insinööritoimisto Sulin

Pyydä tarjouspyyntö

Pyrimme vastaamaan tarjouspyyntöösi arkipäivisin 24 tunnin sisällä sen vastaanottamisesta.