fbpx
Kosteudenhallinta
Xypex-tuoteratkaisut

Rakenteen vedeneristäminen laatutuotteilla

Rakenteen vesieristykseen tarjoamme laajan valikoiman ratkaisuja, joista valitaan kohdekohtaisesti soveltuvin korjausmenetelmä.

Betonirakenteiden vesieristykseen suosittelemme ensisijaisesti Xypex-tuoteratkaisuja. Xypex-tuoteteknologialla rapautuneen betonin korjaus ja suojaus onnistuu erinomaisin ja kestävin tuloksin. Tuote tunkeutuu syvälle betoniin parantaen rakenteen vedentiiveyttä. Tuotteen rakenteeseen tunkeutuneet vaikuttaja-aineet reagoivat uudelleen aina, kun vettä pääsee tunkeutumaan betoniin. Tuotteilla voidaan rakenteen vedeneristäminen tehdä myös vedenpainetta vastaan negatiiviselta puolelta, jolloin Xypexin tiivistävä vaikutus etenee kosteutta kohti läpi rakenteen.

Harkko- ja tiilirakenteen vedeneristykseen tarjoamme laasteja ja vedeneristystuotteita, kuten Asocret M30 -laasti ja Aquafin 2K/M -vedeneristystuotteet.

Rakenteessa olevien vuotokohtien, kuten erottumien, liittymien ja läpivientien tiivistäminen voidaan tehdä tuotteella Aquella Pikatulppa.

Kun rakenteen vesieristys on kunnossa, voidaan sen jälkeen sisäpinnoille asentaa kosteutta säätelevä laastikerros. Keim-tuotevalikoimasta löytyvät diffuusioavoimet ja kosteutta säätelevät laastituotteet.

Tutustu tuotteisiin ja ratkaisuihin, ja jos haluat kysyä lisää meiltä, ota yhteyttä! 

Käyttöyhteystuotteet