fbpx
Keim-tuotevalikoima

Laastit osana rakenteiden kosteudenhallintaa

Myös laasti on tärkeässä roolissa, kun kyseessä on rakenteen kosteudenhallinta. Keim-tuotevalikoiman ratkaisuilla edistetään kosteuden tehokasta poistumista rakenteesta sekä ehkäistään uuden vaurion syntymistä pintarakennekerroksessa. Keim-laastit muodostavat yhdessä Keim-silikaattimaalien ja hienotasoitteiden kanssa diffuusioavoimen järjestelmän, jossa vesihöyryt pääsevät kulkemaan rakennekerrosten läpi, eikä kosteus keräänny pintamateriaalien taakse aiheuttamaan uusia vaurioita.

hydrofobiset tuotteet

Diffuusioavoimet Keim-laastit takaavat hengittävän rakenteen

Keim-laasteista löytyvät diffuusioavoimet ja kosteutta tasapainottavat huokoistetut laastit, myös suolankeruuominaisuudella. Kosteuden kertymisestä kärsivän rakenteen sisäpinnalle ei ole suositeltavaa asentaa hydrofobisia tuotteita, vaan tuotevalinnoissa tulisi suosia hydrofilisia, kosteutta siirtäviä tuotteita.

Tutustu alla erilaisiin Keim-tuotteisiin, ja ota yhteyttä jos haluat kysyä lisää!

Keim Seccopor Grosso -kalkkisementtilaasti

Keim Seccopor Grosso on erityisesti maanalaisiin kohteisiin suunniteltu tuote. Tuote tasaa alustan ja sisäilman kosteutta. Se on myös suolankeruuominaisuuden omaava huokoistettu laasti sisältäen pienempiä, kapillariteetin muodostavia mikrohuokosia, sekä suurempia makrohuokosia, jotka mahdollistavat suolojen kiteytymisen. Tuote vastaanottaa tehokkaasti alustan kosteutta ja luovuttaa sitä edelleen. Tuotetta voidaan myös käyttää edesauttamaan alusrakenteen kuivumista. Tuote voidaan asentaa myös kosteaan pintaan, sillä sen sisältämän sementin ansiosta laasti kovettuu.

Keim Mycal-Por - huokoistettu erikoiskalkkilaasti

Keim Mycal-Por on huokoistettu erikoiskalkkilaasti, jolla voidaan ylilaastittaa tai viimeistellä sisäpinnat. Tuote soveltuu kellarikerrosten laastipinnaksi sekä rakennushistoriallisesti merkittävien kohteiden sisäpintojen rappaustuotteeksi.

Keim-tasoitteet sileään viimeistelypintaan

Tavoiteltaessa sileää viimeistelypintaa, voidaan käyttää seuraavia tuotteita: Keim Dolomitspachtel, Keim Spachtel sekä Keim Marano tuotteita.

Vedeneristävät laastit

Mikäli kohteessa tarvitaan vedeneristäviä laastituotteita, voidaan tarkastella laastien Xypex Megamix ja Asocret-M30 soveltuvuutta rakenteen tiivistämiseen.

Käyttöyhteystuotteet