fbpx
Kaunis puun pinta

Puupintojen maalaus laadukkailla tuotteilla

Kun rakennusprojektissa on kyseessä puupintojen maalaus, on maalin valinnassa otettava huomioon erityisesti säänkestävyys ja puunsuojaus siten, ettei maali tukahduta puun omia kosteusteknisiä ominaisuuksia. Useimmiten halutaan myös, että kaunis puun pinta säilyy näkyvissä, eikä sitä maalata paksulla maalilla piiloon.

Meillä on erittäin toimivat ratkaisut puupintojen maalaukseen, olipa kyseessä sitten sisämaalaus tai ulkomaalaus. Kohteesta riippuen valittavanasi on Keim Farbenin silikaattimaali tai kuultomaali ulkokäyttöön. Ne suojaavat puuta, kuitenkin sen omaa rakennetta ja ulkonäköä kunnioittaen, ja näin lopputuloksena on kestävä ja viimeistelty maalipinta.

Keim tuotteet

Valitse silikaattimaali tai kuultomaali puupintojen ulko- ja sisämaalaukseen

Keim Lignosil -maalaustuotteet muodostavat silikaattimaalausmenetelmän puupintojen ulko- ja sisämaalaukseen. Keim Lignosil tarjoaa puulle erinomaisen säänkestävyyden hidastaen kosteuden tunkeutumista puuhun.

Keim Lignosil-Color on mattapintainen, värillinen silikaattimaali puun maalaamiseen. Maalipinta ei muodosta kalvoa puun pinnalle, vaan puun syyt jäävät näkyviin. Keim Lignosil-Colorin värin keston takaavat epäorgaaniset ja uv-säteilyn kestävät pigmentit.

Keim Lignosil-Verano on puupintojen kuultomaali, jolla saavutetaan patinointunut ulkonäkö.

Keim Lignosil-Inco on innovatiivinen silikaattimaalikäsittely puu- ja puukomposiittimateriaaleille sisäpinnoilla. Tuote säilyttää puun luonnollisen hygroskooppisen kosteusteknisen ominaisuuden ja siten varmistaa luonnollisen ja miellyttävän sisäilmasto-olosuhteen säilymisen. Tuotteella on oma kestävän kehityksen dokumentti. Tuote soveltuu niin lauta- kuin hirsipintojen käsittelyyn.

Käyttöyhteystuotteet