Keim-tuotevalikoima

Kalsiumsilikaattilevy -lämmöneristejärjestelmät

Keim kalsiumsilikaattilevyjärjestelmä takaa luotettavan ja kosteusturvallisen lämmöneristyksen. Järjestelmän kosteutta säätelevä kokonaisuus on kehitetty mahdollisimman tehokkaaksi. Järjestelmän kaikki komponentit (silikaattilevyt, laastit ja maalit) ovat täysin epäorgaanisia, erittäin alkalisia, eivätkä ne muodosta estettä kosteuden kululle. Rakenteessa ja ilmassa oleva kosteus pääsee esteettömästi kulkemaan järjestelmän läpi. Tällöin rakenteeseen ei pääse kertymään liiallista kosteutta, mikä heikentäisi silikaattilevyn lämmöneristyskykyä.

Rakenne luovuttaa kosteutta huoneilmaan, kun huoneilman suhteellinen kosteus on rakenteen suhteellista kosteutta alhaisempi. Tämä tapahtuu esimerkiksi ilmastoidussa huoneessa tai avattaessa ikkuna. Näin sisäilman kosteus pysyy tasaisena ja miellyttävänä käyttäjälle.

Keim levyjärjestelmiä on kaksi erilaista riippuen käyttökohteesta (Keim Mycal-Lava sekä Keim iPor). Tutustu eri kalsiumsilikaattilevyvaihtoehtoihin alla. Jos haluat kysyä jotain, voit aina olla yhteydessä asiantuntijoihimme! 

Keim Mycal-Lava kalsiumsilikaattilevy-lämmöneristejärjestelmä

Keim Mycal-Lava -lämmöneristejärjestelmää voidaan käyttää kosteilla, tai esim. säärasituksen vuoksi voimakkaastikin kostuvilla alustoilla. Tuotteen käyttökohteita ovat lämmön- ja kosteudeneristyskyvyltään puutteelliset kellarirakenteet ja ulkoseinät.

Keim Mycal-Lava levyn vakiomitat ovat 625 mm x 416 mm
Saatavilla olevat levypaksuudet ovat 25, 30 ja 50 mm.

Keim iPor -kalsiumsilikaattilevyjärjestelmä

Keim iPor -kalsiumsilikaattilevyjärjestelmää käytetään sisätiloissa, joissa halutaan homehtumaton, epäorgaaninen ja vesihöyryille avoin lämmöneristejärjestelmä. Tuotteen käyttökohteita ovat lämmön- ja kosteudeneristyskyvyltään puutteelliset kellarirakenteet ja ulkoseinät.

Keim iPor -levyn vakiomitat ovat 390 mm x 600 mm.
Saatavilla olevat levypaksuudet ovat 50, 60, 80, 100, 120, 140, 160, 180 ja 200 mm.

Tyyppikorjauskohteessa molemmilla järjestelmillä puretaan vanhat, kosteudesta vaurioituneet mineraalivillaeristeet ja pintarakenteet. Puhtaan alustan päälle asennetaan, silikaattilevyjärjestelmä. Mikäli kohteessa tavoitellaan normaalia suurempaa kulutuksen ja iskun kestoa, pyydämme kääntymään teknisten asiantuntijoidemme puoleen.

Käyttöyhteystuotteet