fbpx
Keim-tuotevalikoima

Kalsiumsilikaattilevy -lämmöneristejärjestelmät

Kalsiumsilikaattilevyjärjestelmät takaavat luotettavan ja kosteusturvallisen lämmöneristyksen. Järjestelmien kosteutta säätelevä kokonaisuus on kehitetty mahdollisimman tehokkaaksi. Järjestelmien kaikki komponentit (silikaattilevyt, laastit ja maalit) ovat täysin epäorgaanisia, erittäin alkalisia, eivätkä ne muodosta estettä kosteuden kululle. Rakenteessa ja ilmassa oleva kosteus pääsee esteettömästi kulkemaan järjestelmän läpi. Tällöin rakenteeseen ei pääse kertymään liiallista kosteutta, mikä heikentäisi silikaattilevyn lämmöneristyskykyä.

Rakenne luovuttaa kosteutta huoneilmaan, kun huoneilman suhteellinen kosteus on rakenteen suhteellista kosteutta alhaisempi. Tämä tapahtuu esimerkiksi ilmastoidussa huoneessa tai avattaessa ikkuna. Näin sisäilman kosteus pysyy tasaisena ja miellyttävänä käyttäjälle.

Keim levyjärjestelmiä on kaksi erilaista riippuen käyttökohteesta (Keim Mycal-Lava sekä Keim iPor). Lisäksi valikoimassamme on Akurit M-Por järjestelmä.

Tutustu eri kalsiumsilikaattilevyvaihtoehtoihin alla. Jos haluat kysyä jotain, voit aina olla yhteydessä asiantuntijoihimme! 

Akurit M-por kalsium- silikaattilevyjärjstelmä

Akurit M-Por – kalsiumsilikaattilevyjärjestelmää käytetään sisätiloissa, joissa halutaan homehtumaton, epäorgaaninen ja vesihöryille avoin lämmöneristejärjestelmä. Tuotteen käyttökohteita ovat lämmön- ja kosteudeneristyskyvyltään putteelliset kellarirakenteet ja ulkoseinät.

Akurit M-Por -levyn vakiomitat ovat 380 mm x 600 mm.

Saatavilla olevat levypaksuudet ovat 50, 60, 80, 100, 120, 140, 160, 180 ja 200 mm.

Keim iPor - Kalsiumsilikaatti-levyjärjestelmä

Keim iPor -kalsiumsilikaattilevyjärjestelmää käytetään sisätiloissa, joissa halutaan homehtumaton, epäorgaaninen ja vesihöyryille avoin lämmöneristejärjestelmä. Tuotteen käyttökohteita ovat lämmön- ja kosteudeneristyskyvyltään puutteelliset kellarirakenteet ja ulkoseinät.

Keim iPor -levyn vakiomitat ovat 390 mm x 600 mm.

Saatavilla olevat levypaksuudet ovat 50, 60, 80, 100, 120 ja 140 mm.

Keim Mycal-Lava kalsiumsilikaattilevyjärjstelmä

Keim Mycal-Lava lämmöneristejärjestelmää voidaan käyttää kosteilla, tai esim. säärasituksen vuoksi voimakkaastikin kostuvilla alustoilla. Tuotteen käyttökohteista ovat lämöön- ja kosteudeneristyskyvyltään puutteelliset kellarirakenteet ja ulkoseinät.

Keim Mycal-Lava levyn vakiomitat ovat 625 mm x 416 mm Saatavilla olevat levypaksuudet ovat 25, 30 ja 50 mm.

Käyttöyhteystuotteet