Suojaa kosteudelta

Kapillaarikatko estää veden tunkeutumisen rakenteeseen

Kosteudennoususta kärsiviin rakenteisiin voidaan toteuttaa kapillaarikatko, jolla estetään veden tunkeutuminen rakenteeseen. Näin suojataan rakenne kosteudelta ja sen aiheuttamilta ongelmilta pidemmällä aikavälillä.

Meillä on pitkä kokemus kosteudenhallinnasta erilaisissa kohteissa ja sen perusteella ovat valikoituneet tuotteet, jotka palvelevat erityyppisiä rakennuskohteita parhaiten.

Tutustu ratkaisuihimme ja kysy lisää tarvittaessa!

Xypex Concentrate & Freezteq

Kapillaarisuuden katkaisemisen tuotteet betoni-, tiili- ja harkkorakenteissa

Betonirakenteiden kapillaarikatkotuote on Xypex Concentrate ja tiili-/harkkorakenteiden kapillaarikatkotuote on Freezteq.

Yleisimmin kapillaarinen vedennousu rakenteisiin tapahtuu suojaamattomien anturoiden kautta edeten rakenteessa ylöspäin, tai suoraan maanvastaisista rakenteista. Freezteq-tuotteella voidaan torjua tehokkaasti alhaalta ylöspäin nouseva kosteus tiili ja harkkorakenteissa, useimmiten katko toteutetaan alimpaan mahdolliseen tiili- tai harkkoriviin.

Xypex-käsittelyllä voidaan estää kosteuden läpitunkeutuminen maanvastaisissa betonirakenteessa tai katkaista anturoista nouseva kosteudennousu porakatkolla suoraan anturaan. Xypex tarjoaa laaja-alaisen korjausratkaisun kosteusongelmaisiin betonirakenteisiin, ja tuotteilla voidaan tehdä kapillaarikatkon lisäksi yleinen rakenteen vedentunkeuman estävä koko rakenteen tiivistävä käsittely.

Käyttöyhteystuotteet