fbpx
Suojaa kosteudelta

Kapillaarikatko estää veden tunkeutumisen rakenteeseen

Kosteudennoususta kärsiviin rakenteisiin voidaan toteuttaa kapillaarikatko, jolla estetään veden tunkeutuminen rakenteeseen. Näin suojataan rakenne kosteudelta ja sen aiheuttamilta ongelmilta pidemmällä aikavälillä.

Meillä on pitkä kokemus kosteudenhallinnasta erilaisissa kohteissa ja sen perusteella ovat valikoituneet tuotteet, jotka palvelevat erityyppisiä rakennuskohteita parhaiten.

Tutustu ratkaisuihimme ja kysy lisää tarvittaessa!

Xypex Concentrate, Aquafin IC,Freezteq ja injektoinnit

Kapillaarisuuden katkaisemisen tuotteet betoni-, tiili- ja harkkorakenteissa

Betonirakenteiden kapillaarikatkotuotteet ovat Xypex Concentrate ja Aquafin IC tiili-/harkkorakenteiden kapillaarikatkotuote on Freezteq.

Yleisimmin kapillaarinen vedennousu rakenteisiin tapahtuu suojaamattomien anturoiden kautta edeten rakenteessa ylöspäin, tai suoraan maanvastaisista rakenteista. Freezteq-tuotteella voidaan torjua tehokkaasti alhaalta ylöspäin nouseva kosteus tiili ja harkkorakenteissa, useimmiten katko toteutetaan alimpaan mahdolliseen tiili- tai harkkoriviin.

Xypex-käsittelyllä voidaan estää kosteuden läpitunkeutuminen maanvastaisissa betonirakenteessa tai katkaista anturoista nouseva kosteudennousu porakatkolla suoraan anturaan. Xypex tarjoaa laaja-alaisen korjausratkaisun kosteusongelmaisiin betonirakenteisiin, ja tuotteilla voidaan tehdä kapillaarikatkon lisäksi yleinen rakenteen vedentunkeuman estävä koko rakenteen tiivistävä käsittely.

Aquafin IC tuotteella saavutetaan kustannustehokas kapillaarikatko uudiskohteissa. Tuote voidaan asentaa sivellen tai kuivasirotteena.

Nopeaan korjaukseen tarjoamme valikoiman injektointituotteita. Polyuretaanipohjainen MC-Inject 2133 Flex on nopeasti veden kanssa reagoiva injektointihartsi vaativiin vuotokohteisiin.