fbpx
KEIM väriviuhkat
Korkealaatuiset rakennustarvikkeet

Korkealaatuiset ratkaisut ja rakennustarvikkeet alan asiantuntijalta

Olitpa suunnittelija tai rakentaja, löydät Insinööritoimisto Sulin Oy:n tarjoamasta korkealaatuiset rakennustarvikkeet sekä kestävyyden, turvallisuuden että esteettisyyden huomioonottavat ratkaisut rakennusprojektiisi.

Pitkä historiamme on kasvattanut asiantuntemustamme ja kokemustamme erilaisista rakennusmateriaaleista ja kohteista. Haluamme yhdessä löytää jokaiselle asiakkaallemme toimivimman ja laadukkaimman ratkaisun, joten ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Tutustu ratkaisuihimme

Rakennustarvikkeet ja ratkaisut kaikkiin tiloihin ja projekteihin

Millainen projekti sinulla on edessäsi tai työn alla? Klikkaa alta sopivin vaihtoehto ja tutustu ratkaisuihimme. Jos et löydä etsimääsi, voit aina ottaa yhteyttä ja kysyä meiltä suoraan!

Uimahallit

Laadukkaat tuoteratkaisut uimahallirakentamisen tai peruskorjauksen tarpeisiin. Pitkä käyttöikä ja matalat ylläpitokustannukset.

Julkisivut

Kestävimmät ratkaisut uusille julkisivuille ja julkisivuremontteihin, sekä rappauspinnoille, puupinnoille että betonipinnoille.

Betonirakenteet

Hanki meiltä alan luotetuimmat lisäaineet betonirakenteen suojaamiseen, vedeneristämiseen ja elinkaaren pidentämiseen.

Kosteudenhallinta

Huolehdi laadukkaasta sisäilmasta ja vältä kosteusvauriot – löydä varmat ratkaisut rakenteiden kosteudenhallintaan sekä vaurioiden korjaamiseen.

Sisäkohteet

Pintaremontti tai uuden kohteen sisäpinnat – löydä käyttäjille terveelliset, viihtyisät ja esteettiset pintamateriaalit kaikkiin sisäkohteisiin!

Perinteet ja uuden innovointi

Laadukkaat rakennusmateriaalit ovat onnistuneen projektin lähtökohta

Olemme vuosikymmenien ajan keskittyneet löytämään kestävimmät, ympäristöystävällisimmät sekä esteettisimmät materiaalit erilaisiin rakennusprojekteihin ja kohteisiin. Tuotevalikoimamme perustuu pitkään kokemukseen erilaisista rakennusmateriaaleista ja niiden käytöstä erilaisissa kohteissa.

KEIM Sulin