fbpx
Keim-silikaattimaalit

Betonin maalaus - löydä parhaat betonimaalit

Betonin maalaus tarvitsee laadukkaat betonipintojen maalit jotka antavat betonipinnan hengittää ja tuovat esiin sen luontaista pintarakennetta mutta samalla suojaavat tehokkaasti säältä ja muulta kulumiselta.

Me olemme luottaneet jo vuosikausia Keim-silikaattimaaleihin, jotka täyttävät ehdottomasti kaikki kriteerit, mitä betonin maalaus voi sisältää. Tutustu vaihtoehtoihin ja tarvittaessa ota yhteyttä – neuvomme mielellämme niin suunnittelijoita, urakoitsijoita kuin rakentajia sopivan betonimaalin valinnassa.

Mattapintaiset betonimaalit

Keim-silikaattimaali: luonnollista estetiikkaa ja säänsuojaa betonipinnoille

Keimin mineraalisen mattapintaiset betonimaalit kunnioittavat betonipinnan luonnollista kauneutta. Tuotteet imeytyvät ja sitoutuvat osaksi alustaa sekä suojaavat alustaa sään rasitukselta. Niillä on lisäksi erinomainen vesihöyryn läpäisykyky, joka antaa rakenteelle parhaat edellytykset kuivana pysymiseen. Tuotteiden epäorgaaniset, uv-säteilyn kestävät pigmentit ja sideaine takaavat värin keston.

  • Keim Concretal-W on sol-silikaattipohjainen sääsuojaa ja veden hylkivyyttä lisäävä maali betonipinnoille.
  • Keim Concretal-C on sol-silikaattipohjainen karbonatisoitumissuojan antava sekä veden hylkivyyttä lisäävä maali betonipinnoille.
  • Keim Concretal-Lasur on sol-silikaattipohjainen kuultomaali läpikuultavaan betonin pintakäsittelyyn ja viimeistelyyn.
betonimaalit sulin oy

Käyttöyhteystuotteet