fbpx
Betonin kestävyys

Tuotteet ja ratkaisut betonirakenteisiin

Jotta betonirakenne kestää on se huomioitava jo aikaisin suunnittelu- ja rakennusvaiheessa. Betonirakenne kohtaa elinkaarensa aikana useita erilaisia rapauttavia mekanismeja. Vesi ja sen mukana kulkeutuvat kemikaalit ovat yksi yleisimmistä betonia rapauttavista tekijöistä yhdessä säänvaihteluiden kanssa.

Tutustu betonirakenteen monipuolisiin suojaus- ja vedeneristysvaihtoehtoihin ja lue alempaa lisää siitä, miten Xypex toimii erinomaisena betonin lisäaineena.

Xypex-tuoteteknologia

Xypex-teknologia betonin vedeneristämisessä ja suojauksessa

Xypex tarjoaa myrkyttömän ja tehokkaan menetelmän betonirakenteen vedeneristämiseen sekä suojaamiseen. Xypex-tuoteteknologia on palvellut alan ammattilaisia jo kehittämisajankohdastaan, 1960-luvulta asti. Xypex-tuotteet soveltuvat käytettäväksi kohteissa, joille haetaan Joutsenmerkki-hyväksyntää.

Xypex-menetelmä koostuu useista epäorgaanisista mineraalituotteista. Kyseiset mineraalituotteet sisältävät erityislaatuista Xypex-tuoteteknologiaa, joka käyttää vettä apunaan siirtyessään ja edetessään betonirakenteen matriisissa. Tämä prosessi saa aikaan kemiallisen reaktion Xypexin, kosteuden ja betonin mineraalien välillä, josta muodostuu veteen liukenemattomia ja pysyviä reaktiotuotteita.

  • Uudiskohteiden betonirakenteiden vesitiiveydelle taattu ratkaisu ovat Xypex Admix -betonin lisäaineet, jotka sekoitetaan betonimassaan jo betonitehtaalla.
  • Olemassa olevien betonirakenteiden korjaamiseen tarjoamme kattavan valikoiman tuotteita, jolla Xypexin ainutlaatuinen tiivistävä teknologia saadaan asennettua betonirakenteeseen.


Inspiraatio-osiostamme löydät lisää tietoa Xypex-tuoteteknologiasta sekä erilaisia ratkaisuja Xypex-tuotteiden käytöstä.

Xypex-Concentrate

Käyttöyhteystuotteet