fbpx
Korkealaatuiset rakennusmateriaalit

Insinööritoimisto Sulin Oy - perinteet ja innovatiivisuus ytimessä

Insinööritoimisto Sulinin juuret juontavat 1930-luvulle asti. Tänä päivänä yrityksemme toimii jo neljännen sukupolven vetämänä asiantuntijuusalueenaan korkealaatuisten rakennusmateriaalien valmistus ja markkinointi. Vuosikymmenien ajan kehittynyttä yritystämme on alusta alkaen leimannut innovatiivisuus ja edelläkävijyys.

Valmistamistamme tuotteista tunnetuimpia ovat Aquella, Sulin Epoksi -tuotteet ja Rocflor. Edustamiamme päämiehiä ovat muun muassa KeimFarben, Xypex ja cTrap.

Pääset nyt kurkistamaan myös yrityksemme tarinaan aivan sen syntypäivistä alkaen, tervetuloa mukaan matkalle historiaamme!

1935-1937
Karl Verner Sulinin perustamasta agentuurista insinööritoimistoksi
Yrityksemme historia alkoi jo vuonna 1935, jolloin diplomi-insinööri Karl Verner Sulin perusti patentti- ja käännöstoimiston sekä agentuuriliikkeen Helsinkiin. Vuonna 1937 Insinööritoimisto Sulin sai virallisen aseman, kun yritys rekisteröitiin.

TIESITKÖ, ETTÄ....
...1950-luvulla aloitimme edelläkävijänä maanalaisten tunnelien ja luolien kallio- ja betonipintojen käsittelemiseen suunniteltujen Aquella-tuotteiden valmistuksen?
1935-1937
1950-luku
Erikoistuminen rakennusmateriaaleihin Carl Ronald Sulinin johdolla
1950-luvun alussa yrityksessä otti ohjakset käsiinsä jo toisen sukupolven edustaja, Carl Ronald Sulin, joka aloitti rakennusalan omavalmisteisten tuotteiden kehittämisen sekä valmistamisen. Näin Carl Ronald johti yrityksemme sen nykyiselle polulle, sillä hänen ajanjaksostaan alkaen yrityksemme on keskittynyt korkealaatuisten rakennusmateriaalien valmistamiseen ja markkinoimiseen.

TIESITKÖ, ETTÄ...
...1960-luvun tuotekehityksemme tuloksia olivat mm. katumerkintämaali, sekä markkinoiden ensimmäisten toimijoiden joukossa värillinen keraamisten laattojen saumausaine, jonka myynti jatkuu edelleen tänäkin päivänä?
1950-luku
1974-1980
Tellervo Sulin ottaa ohjat, ja Ky muuttuu Oy:ksi
Carl Ronald jatkoi yrityksen toimintaa aina vuoteen 1974 asti. Insinööritoimisto Sulin Ky:n tarina ei kuitenkaan päättynyt tähän, sillä Carl Ronaldin vaimo, Tellervo Sulin aloitti yrityksen tarinassa uuden kappaleen. Sulin Ky muuttui Oy:ksi ja siirsi toimipaikkansa Malmille Ormuspellontielle vuonna 1980, jolloin yritys rakennutti uudet tilat käyttöönsä.

TIESITKÖ, ETTÄ...
...1970-luvun alussa toimme Suomeen ratkaisun suodatinkankaan käytöstä maanrakentamiseen, josta on sittemmin tullut vakiintunut tapa?
1974-1980
1990-luku
Dick Sulin nimitetään kolmannen polven toimitusjohtajaksi
Dick Sulin aloitti yrityksemme toimitusjohtajana 1990-luvulla. Hänen tarinansa yrityksen historiassa alkoi jo 1960-luvulta, kun Dick asteli kesätöihin Insinööritoimisto Sulinille. Vähänpä hän tiesi - pian Dick löysikin itsensä yrityksen teknisenä johtajana ja lopulta 1990-luvulla hän otti vastuulleen myös virallisesti koko yrityksemme toiminnan jatkaen yrityksen tarinaa.
1990-luku
2010
Neljäs sukupolvi astuu ohjaksiin
Tänä päivänä yrityksemme johdossa toimii jo neljäs sukupolvi ja yritys etenee kohti 100 vuotistoimintavuottaan. Yritys ja koko henkilöstö on huomioinut toiminnassaan modernin ajan haasteet ja kehittää sekä tuoteratkaisukantaansa että toimintaansa tunnistaen kohtaamamme globaalin ekologisen kriisin. Tämä on huomioitu myös uuden toimitilamme osalta, jossa käytettävä energia on täysin uusiutuvaa.
2010
2021
Tänä päivänä: perinteiden siivittämiä innovaatioita ja palvelua
Vettä on virrannut, ja moni asia on muuttunut yrityksen perustamispäivistä, mutta innovatiivisuus ja edelläkävijyys sekä korkea laatu niin tuotteissamme kuin palvelussamme vie perheyritystämme edelleen eteenpäin. Rakennusalalla kaivataan jatkuvasti uusia ratkaisuja, innovatiivisia ja kestävämpiä tapoja suunnitella ja toteuttaa. Me tahdomme olla vahvasti ajan hermolla, kokemuksestamme ammentaen. Tälläkin hetkellä olemme mukana monessa ja jatkamme rakennusalaa muuttavien ja eteenpäin vievien ratkaisujen parissa työskentelemistä, perinteitä unohtamatta. Tervetuloa tutustumaan ratkaisuihimme ja tuotteisiimme.
2021