fbpx

KEIM -
KUSTANNUSTEHOKKUUTTA
JA KESTÄVÄÄ KEHITYSTÄ

Sisätilojen pintamateriaalien valinnalla voidaan vaikuttaa tilan käyttökokemuksen lisäksi sen luomiin ympäristövaikutuksiin. Pitkän elinkaaren tuotevalinnat tilojen viimeistelyratkaisuissa takaavat minimaalisen ympäristönkuormituksen ja vaikuttavat omalta osaltaan kestävään kehitykseen maapallollamme.

Keim Farben GmbH -yhtiön tarkoituksena on valmistaa luonnollisimmat, laadukkaimmat, terveellisimmät ja kestävimmät maalituotteet globaalille ekosysteemillemme.

 

KEIM - laatua, joka maksaa itsensä takaisin pitkällä aikavälillä

Rakennuksen elinkaarikustannuksista n. 80 % syntyy ylläpidosta ja korjauksista. Tämän vuoksi rakennusmateriaalien valinnassa tulee huomioida rakennuksen arvon ja laadun pysyvyys sen koko elinkaaren ajan. Rakennuksen pitkät peruskorjaussyklit takaavat laadukkaamman asumiskokemuksen, pienemmän ympäristökuormituksen ja kustannussäästöt ylläpito- ja korjauskustannuksissa. KEIM-maalien elinkaari on erittäin pitkä; käyttökohteissa jopa sata vuotta vanhat maalikerrokset eivät ole harvinaisia.

KEIM - puhdasta laatua sisäilmaan

Tutkimusten mukaan ihminen viettää keskimäärin 21 tuntia päivästä sisätiloissa, eli 90% kaikesta ajastamme. Tämän vuoksi onkin tärkeää huolehtia terveellisestä sisäilmasta.

KEIM-tuotteet ovat mineraalisia ja luonnostaan sisäilmaa sääteleviä. Ne pystyvät vastaanottamaan ja luovuttamaan kosteutta sisäilmaan ja näin osallistuvat aktiivisesti sisäilman hyvä laadun ylläpitämiseen. Samalle ne huolehtivat taustalla olevan rakennusrungon kosteusteknisestä toiminnasta. KEIM-tuotteilla on lisäksI sisäilman haitallisia yhdisteitä hajottavia ominaisuuksia, jotka osaltaan edistävät puhtaampaa ja terveellisempää sisäilmastoa. KEIM-sisäpintojen tuotevalikoima sisältää laasteja, tasoitteita ja maaleja.

Kaikki KEIM-tuotteet ovat ympäristöluokiteltuja ja tuotannosta lähtien niiden hiilijalanjälki sekä ympäristöystävällisyys on huomioitu. KEIM-tuotteet soveltuvat niin kiviaineisille, puu- ja levypinnoille – sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Voisiko näistä ratkaisuista olla apua sinun projektissasi?

Onko sinulla kysymyksiä projektista tai siinä käytetyistä ratkaisuista? Kerromme mielellämme lisää ja keskustelemme sinun saneeraus- tai rakennusprojektisi vaatimuksista. Ota yhteyttä!