Betonirakenteet

Tekniset betonirakenteen tuotteet ja asiantuntijaratkaisut

Tehtävämme on tarjota ratkaisuita, joihin voidaan luottaa. 

Uusien betonirakenteiden erikoisosaamisemme on keskittynyt vesitiiviisiin betonirakenteisiin, teknisiin betonirakenteen terästuotteisiin sekä rakenteen kevennysteknologiaan.  

Korjauskohteidemme erityisosaamisemme ovat vesitiiviiden ja kemiallisesti rasitettujen rakenteiden korjausratkaisut. 

Ota yhteyttä

Uudet vesitiiviit betonirakenteet

Tarjoamme vedeneristykseen ja rakenteiden tiivistämiseen asiantuntijapalvelua ja tuotteita. Oikea ratkaisu perustuu aina kohteen tarpeeseen. Tarjontamme kattaa mm. betonin vedentiivistävät lisäaineet, kapilaarikatkotuotteet, rakenteen vesitiiviit saumaratkaisut, halkeaman hallinnan, paineellisen olosuhteen vedeneristeet ja läpivientien tiivistystuotteet.

Lue lisää

Korjattavat betonirakenteet

Tarjoamme ja suunnittelemme rakenteesi tarpeiden mukaiset tuoteratkaisut. Lähestymme jokaista korjauskohdetta yksilöllisellä ratkaisulla ja laadimme korjausratkaisun tarvekartoituksen perusteella. Ratkaisumme sisältävät injektointituotteet, läpivientien tiivistystuotteet, korjauslaastit, suojapinnoitteet ja rakenteen vahventamisen.

Lue lisää

Kevennetty paikallavalurakenne

Kierrätetystä muovista valmistetulla Unidome-kevenneratkaisulla voidaan paikalla valettavaa laattarakennetta keventää. Ratkaisulla säästyy betonia ja saavutetaan taloudellista hyötyä sekä mahdollistetaan pidemmät jännevälit – ja se on samalla ekologinen valinta.

Lue lisää

Ulokeparvekeraudoitteet

Eristävä parvekekiinnitysmoduuli Egcobox® estää kylmäsillat ja takaa lämpimät lattiat ja miellyttävän sisäilmaston. Egcobox® koostuu 60–120 mm:n paksusta eristeestä ja raudoitustangoista, joilla parveke kiinnitetään palkistoon. Tuote suunnitellaan ja optimoidaan kohdekohtaisesti, tarjoten taloudellista ja ekologista etua.

Lue lisää

Oikea ratkaisu asiantuntijakumppanuutena

Kohteesi betonirakenteen oikea ratkaisu löytyy keskustelemalla projektihenkilöstön kanssa sekä tutustumalla kohteeseen ja rakenteeseen. Usein keskusteluissa ovat mukana sekä suunnittelun että tuotannon ammattilaiset.​

Yhteistyön tuloksena saamme varmuuden, että kohdekohtainen ratkaisukokonaisuutemme vastaa tarvevaatimusta. Suunnitteluvaiheessa voimme tehdä tarkan kohdekohtaisen ratkaisuehdotuksen sekä työmaavaiheessa suorittaa työkohteessa laadunvalvontaa.

Ota yhteyttä

Insinööritoimisto Sulin Oy
Valuraudankuja 8
00700 Helsinki
+358 9 3505 700
myyntipalvelut@sulinoy.fi