fbpx

TERVEELLISEN SISÄILMAN
EDELLÄKÄVIJÄ KEIM IPOR -LÄMMÖNERISTEJÄRJESTELMÄ

KEIM iPor on sisäpuolen mineraalinen, epäorgaaninen ja diffuusioavoin lämmöneristejärjestelmä, joka soveltuu mineraaliselle alustalle, kuten tiili-, harkko- tai betonipinnoille. Järjestelmän ansiosta rakenteessa ja ilmassa oleva kosteus pääsee esteettömästi kulkemaan järjestelmän läpi. Tällöin rakenteeseen ei pääse kertymään liiallista kosteutta, mikä heikentäisi KEIM iPor -silikaattilevyn lämmöneristyskykyä.

Homehtumaton, epäorgaaninen ja vesihöyryille avoin lämmöneristejärjestelmä

KEIM iPor -kalsiumsilikaattilevyjärjestelmää käytetään sisätiloissa, joissa halutaan homehtumaton, epäorgaaninen ja vesihöyryille avoin lämmöneristejärjestelmä. KEIM iPor -järjestelmä soveltuu asennettavaksi mineraaliselle alustalle, kuten harkko-, tiili- tai betonipinnoille. Jos rakenteissa on voimakasta kosteuden läpitunkeumaa tai kapillaarista kosteudennousua, on harkittava kapillaarisuuden katkaisemista Freezteq tai Xypex tuotteilla ennen levyjärjestelmän asentamista.

Valitessasi KEIM iPor -kalsiumsilikaattilevyjärjestelmän saat luotettavan lämmöneristysjärjestelmän. Järjestelmän kosteutta säätelevä kokonaisuus on kehitetty mahdollisimman tehokkaaksi. Järjestelmän kaikki komponentit (silikaattilevyt, laastit ja maalit) ovat täysin epäorgaanisia, erittäin alkalisia, eivätkä ne muodosta estettä kosteuden kululle.

Kuinka KEIM iPor toimii?

Rakenteessa ja ilmassa oleva kosteus pääsee esteettömästi kulkemaan järjestelmän läpi. Tällöin rakenteeseen ei pääse kertymään liiallista kosteutta, mikä heikentäisi KEIM iPor -silikaattilevyn lämmöneristyskykyä. Rakenne luovuttaa kosteutta huoneilmaan, kun huoneilman suhteellinen kosteus on rakenteen suhteellista kosteutta alhaisempi. Tämä tapahtuu esimerkiksi ilmastoidussa huoneessa tai avattaessa ikkuna. Näin sisäilman kosteus pysyy tasaisempana ja miellyttävämpänä käyttäjälle.

Keim iPor - Lämmöneristejärjestelmä

Missä KEIM iPor toimii?

KEIM iPor soveltuu kaikkiin mineraalisiin rakenteisiin, esim, tiili-, betoni- tai harkkorakenteisiin, joihin halutaan homehtumaton, vesihöyryille avoin lämmöneriste. Tyyppiasennus on esim. kellarin maanvastaisen seinän kosteusvaurioituneiden diffuusiotiiviiden tasoite ja maalipintojen sekä lämmöneristeen vaihto KEIM iPor -järjestelmään.

 

Miksi KEIM iPor?

  • Koko rakenne on diffuusioavoin eikä muodosta estettä kosteuden kululle (μ=2) 
  • Lämpöä eristävä 50 mm λ=0,045 W/(mK) > 60 mm λ=0,042 W/(mK) 
  • Erittäin alkalinen ja siten epäedullinen ympäristö mikrobikasvustolle 
  • Täysin epäorgaaninen ja koostuu vain luonnon mineraaleista 
  • Turvallinen ja terveellinen valinta sisätiloihin 
  • Palamaton, täyttää paloluokan A1 DIN 4102 / EN 13501-1 mukaan 
  • Järjestelmä sisältää kaikki tarvittavat tuotekomponentit mukaanlukien vahvikkeet ja verkot 

Voisiko tästä ratkaisusta olla apua sinun projektissasi?

Onko sinulla kysymyksiä tuotteesta? Kerromme mielellämme lisää ja keskustelemme sinun saneeraus- tai rakennusprojektisi vaatimuksista. Ota yhteyttä!