Sulin Oy
Etusivu » Sisäkohteet »

Sisäkohteissa tarjoamme valikoiman mineraalisia tasoitetuotteita, laasteja, silikaattilevyyn perustuvan eristejärjestelmän sekä sisäsilikaattimaaleja.

Tasoitteet:
Keim dolomitspactel ja LS-Pro ovat helpon työstettävyyden omaavia kevyttasotteita sisäpinnoille.

Silikaattilevyyn pohjautuva lämmöneriste - Keim iPor
Keim iPor silikaattilevyjärjestelmä on mineraalinen lämmöneristeratkaisu kohteisiin jossa perinteiset eristeratkaisut eivät rakenteen kosteudesta johtuen menesty. iPor järjestelmän koko rakenne kiinnityslaastista pintamaaliin saakka on suunniteltu diffuusioavoimiksi. Näin kosteus ei pääse tiivistymään tiiviisiin kerroksiin vaan vapautuu esteettä alustasta huoneilmaan.

Keim Sisämaalit
Keim sisämaalit ovat palamattomia (A2-s1 d0), hajuttomia (M1 päästöluokka) ja yhtä helppoja käsitellä kuin mitä tahansa muut sisämaalit.
Keim sisämaalien värisävyt ovat rikkaita, pigmentit ovat luonnon mineraaleja.
Keim sisämaalien sideaine on kaliumvesilasi, eli ne eivät sisällä orgaanisia ainesosia, etuina mm. palamattomuus sekä homeen / sienten syntyminen pinnoille estyy.
 
Skandinaviassa yleisesti palamattomuus on korkean tason argumentti mm. julkisissa rakennuksissa / rappukäytävissä ym. Puukerrostalot ovat toki lakisääteisestikin jo sprinklereillä palosuojattuja mutta em. maalien eduiksi voidaan laskea myös se ettei alkuunkaan synny myrkyllisiä palokaasuja, kuten orgaanisia yhdisteitä sisältävissä perinteisissä sisämaaliratkaisuissa jopa silloin, kun maalin alla on käytetty palonsuoja-aineita.
 
oheisen linkin takana video havainnollistaaksemme palovaikutusta: http://www.keim.se/video/


Kuvat