Sulin Oy
Etusivu » Julkisivut »

Pieni pala historiaa:

A.W Keim toi markkinoille vuonna 1878 vuosia kestäneen tutkimustyön tuloksena maalausratkaisun, jolla kalkkimaalauksen sijaan saatiin maalausohjelma, joka kesti jo silloisen saksan teollisen ilmaston vaikutuksen. Tuloksena oli mineraalimaali ja maalausohjelma, jolla saatiin kestävä, puhtaana pysyvä ja ehdottomasti värisävynsä pitävä maalipinta. 

Vanhimmat vielä alkuperäisessä kunnossa olevat Keim-kohteet ovat 1890-luvun alkupuolelta: esim. Majatalo Weissen Adler Stein-am-Rheinissä ja Raatihuoneet Traunsteinissa ja Oslossa.

1878 Kehitetty Keim Purkristalat Perinteinen silikaattimaali on yhä paras vaihtoehto jos värisävyn pysyvyys, rappauksen tekninen toiminta sekä julkisivun pitkä ikä ovat kohteelle määrittäviä tekijöitä. Oheisesta esitteestä: Lasketko Litroissa, neliöissä vai vuosissa voit tarkastella julkisivuremontin todellista kulurakennetta pitkällä aikavälillä, huoltomaalaussykli huomioonottaen.

Vuosien saatossa Keimin tuotekehityksen tuloksena on syntynyt myös useita 1 komponenttisia silikaattimaaliratkaisuja julkisivuille joista Keim Granital edustaa vanhempaa, ja Keim Soldalit sekä Soldalit-ME edustavat uudempaa sukupolvea.

Keimin laajasta tuotevalikoimasta löytyy myös laadukkaat laastituotteet saneeraukseen sekä viimeistelyyn.

Keim tuotteilla on maalattu Suomessa kohteita 80-luvulta alkaen. 


Kuvat