Sulin Oy
Etusivu » Uimahalli »

Sulin Epoksijärjestelmä - Ratkaisu betonirakenteesta laattasaumaan uimahallirakentaimisessa.

Ratkaisumme perustuu kokonaisvaltaiseen epoksipohjaiseen tuotesarjaan, joka on kehitetty uimahallirakentamisen tarpeisiin jo 70-luvulla.

Edustamme pitkää käyttöikää ja matalia ylläpitokustannuksia. Vanhin tuotteillamme kunnostettu, ilman kunnostustarpeita oleva uimahalli, on Helsingin Töölön Uimahalli vuodelta 1980. 

Laadukkaat materiaalit ovat avainasemassa, kun tavoitteena on rakennusteknisesti toimiva ja pitkän elinkaaren ratkaisu. Laatoituksen kokonaisuuden heikoimmat kohdat ovat usein joko laattojen saumat, kiinnityslaasti tai vesieristekerros. Nykyään on tunnistettu eriasteisia ongelmia myös altaiden betoniosissa, esimerkiksi alkalikivianesreaktio. Tämän takia onkin syytä kiinnittää erityistä huomiota sekä laatoittamisessa käytettävien materiaalien ominaisuuksiin että allasbetonin koostumukseen ja tiiveyteen. Lue alkalikivianesreaktiosta tekniset uutiskirjeet osiostamme: Tekniset uutiskirjeet

Kilohinnaltaan ostohetkellä edullisin kertaratkaisu voi osoittautua loppukäyttäjälle monin verroin kalliimmaksi kokonaiskustannuksiltaan. Panostamme tuoteratkaisuissamme pitkän elinkaaren ratkaisuihin, jotta märkätilojen ja allasrakenteiden huoltotoimenpiteet pysyvät minimissään ja uimahallin tilat ovat asiakkaalle käytettävissä. Tilaajalle tämä mahdollistaa katkeamattoman liiketoiminnan.

Nykyisin uima-allas projekteissa valettaessa uusia altaita tai allasrakenteita, käytetään allasvalun lisäaineena Xypex Admix tuotetta. Tuote tiivistää betonin huokoset ja sillottaa mikrohalkeamat tarjoten varmemman alustan uima-altaan laatoitusratkaisulle.

Tueksesi tarjoamme teknisen neuvonnan.

Sulin Epoksijärjestelmään kuuluu seuraavat tuotteet:
Sulin Epoksihartsi tuotteella primeroidaan betonipinta ennen muiden kerrosten asentamista
Sulin Täyttömassa täyttömassalla toteutetaan tarvittavat kasvatukset ja kaatokorjaukset
Sulin Notkea Saumausmassa Notkealla saumausmassalla toteutetaan allasrakenteen vedeneristyskerros sekä voidaan pinnoittaa esim. varoallas
Sulin kiinnitys- ja Saumausmassalla toteutetaan laattojen kiinnitys sekä saumaaminen.

Kuvat